Exclusief RVS


Over Exclusief RVS

Exclusief RVS is de handelsnaam van Lasbedrijf Van den Brink. Exclusief RVS is een jonge en professionele onderneming die zich gespecialiseerd heeft in het vervaardigen van Exclusieve RVS producten zoals RVS Balustrades, RVS Trapleuningen, RVS Meubels, RVS Reclameborden, etc. Exclusief RVS voert voor haar opdrachtgevers voornamelijk maatwerkopdrachten uit. Deze opdrachten bestaan ca. 90% uit handwerk. De RVS maatwerk producten worden vaak op locatie gemonteerd en afgewerkt.

Exclusief RVS is opgericht in 1990 door de heer Peter van den Brink. Exclusief RVS heeft zich in de loop der jaren weten te ontwikkelen tot een professioneel bedrijf waar kwaliteit en betrouwbaarheid een vanzelfsprekendheid is.

Kenmerken van onze onderneming zijn:

- Meedenken met opdrachtgevers
- Een hoge productkwaliteit
- Flexibele klantgerichte productieprocessen
- Zeer snelle levertijd
- Goede service en garantie
- Produceren volgens uw wensen en ontwerp


Montage op locatie

Met 5 goed opgeleide medewerkers, ondersteund met moderne machines zijn wij in staat om flexibel in te spelen op de wensen van onze klanten. Onze klanten waarderen Exclusief RVS voor haar vakmanschap en snelle service. Indien gewenst worden producten op locatie door onze medewerkers geplaatst en afgewerkt.