Trapleuningen & BalustradesUw veiligheid mooi afgewerkt

De rand van uw vide, balkon of dakterras veilig afschermen en uw uitzicht niet belemmeren, is een kunst die Exclusief RVS als geen ander verstaat. Met glas of een dunne rvs draad tussen de balusters krijgt u een prachtig geheel waarbij zelfs kinderen veilig kunnen bewegen!

 

Meer weten? Neem contact met ons op. 


RVS Balustrade voor trappenhuis

Bij deze vide kwam veiligheid op de eerste plaats, maar moest het daglicht ook in de entree beneden goed benut worden. Creativiteit met een fraai resultaat!

Meer weten? Neem contact met ons op. 

RVS Trapleuning met glazen balustrade

Deze fraaie houten trap is door het gebruik van roestvrijstaal en glas een ware blikvanger in de woning geworden. Geheel ter plaatse op maat gemaakt en glanzend afgewerkt.

Meer weten? Neem contact met ons op.


RVS Trapleuning met balustrade

Deze leuning met tussenliggende spijlen zijn ter plaatse zonder tekening op maat gemaakt. Met een enkele potloodstreep als schets tot volle tevredenheid van de eigenaar. Duidelijke communicatie met een fraai resultaat!

Meer weten? Neem contact met ons op.
Moderne RVS trapleuning

Eenvoudig en een sieraad voor het oog. Tegen een helderwitte achtergrond springt deze blikvanger eruit.

Geïnteresseerd in exclusieve trapleuningen?

Meer weten? Neem contact met ons op.


RVS Balustrade gepoedercoat

Past RVS niet bij uw interieur of persoonlijke smaak, maar wilt u wel de voordelen van roestvaststaal, dan bestaat de mogelijkheid om uw traphek en –leuning te laten spuiten of poedercoaten. Niet minder mooi en toch heel anders!
RVS Trapleuning met glas

Deze RVS leuning is door ons gelast en afgewerkt. Ook de fraaie RVS trap is door ons prachtig afgewerkt en verstevigd. In combinatie met het geplaatste glas een veilige en stijlvolle trap.

Meer weten? Neem contact met ons op. 


RVS Balkon balustrade

Een balkonhek uit een stuk. Met RVS is dat mogelijk. Een blikvanger op uw balkon. Informeer bij Exclusief RVS naar uw mogelijkheden.

Meer weten? Neem contact met ons op!